Qui no es deixaria sorprendre per una flonja i cruixent coca acabada de sortir del forn?Més de 50 receptes de Xavier Barriga explicades i il·lustrades pas a pas, amb tot el que has de saber per preparar coques casolanes, sanes i de qualitat.La coca és probablement un dels plats tradicionals més universals de Catalunya, que no falta mai a casa ni a les pastisseries de sempre, i que es troba dins la tradició culinà ria del Mediterrani. Barrejant tradició i innovació, el mestre pastisser Xavier Barriga ens sorprèn amb més de cinquanta receptes de coques.Dolces, salades, cruixents, esponjoses, integrals, especials i sorprenents: des de la clà ssica coca de Forner fins a la coca integral de ruca i tomà quets cherry. En aquest llibre trobarà s una gran varietat de coques classificades segons la seva textura: des de coques esponjoses, fullades, molt tendres i molt cruixents fins a coques de cullera i idees salades. També hi trobarà s un apartat amb coques tÃpiques i tradicionals, aquelles que han conquerit des de sempre tots els paladars.Seguint l'estil de Xavier Barriga el llibre presenta també alguns capÃtols especials: idees per sorprendre els de casa, coques per a intolerants al gluten, la lactosa o els ous, a més a més d'un capÃtol dedicat a coques integrals i baixes en calories.